Tura Lipskom pećinom

Čista avantura

Opis ture

Kreirana po zahtjevima naših najzahtjevnijih posjetilaca, ova tura će vam predstaviti sve najskrovitije pećinske uglove. Imaćete prilike da uživate u ljepotama, predivnih podzemnih ukrasa, osjetite vjetar koji duva iz mnogih pećinskih kanala, posjetite neke od najpoznatijih pećinskih dvorana i prošetate Glavnim kanalom pećine. Tura traje 60 minuta uključujući i vožnju vozićem, što je dovoljno vremena da upijete mnoge, neprevaziđene ljepote pećinskih ukrasa.

 

Porodicama sa djecom upućujemo poseban poziv. Roditeljima garantujemo da će se mališani oduševiti Lipskom pećinom i da će ovaj doživljaj dugo pamtiti. Ture su potpuno bezbjedne i prilagođene željama naših posjetilaca. Obilazak počinjemo sa parkinga, odakle turističkim vozićem idemo do pećinskog ulaza. Tamo Vas čekaju ljubazni i obučeni vodiči koji će Vas pratiti kroz pećinu. Ne zaboravite da je temperatura u pećini ista tokom cijele godine, i to između 10 i 12 ° C.

 

Ture pećinom moguće su samo za organizovane grupe od 15 i više ljudi uz prethodnu rezervaciju.

 

Cijena uključuje: osnovno osiguranje, parking, vožnju vozićem i pratnju obučenog vodiča.

 

Napomena: porodična karta se odnosi na djecu mlađu od 15 godina.

Napomena: Navedene cijene ulaznica za djecu važe ukoliko djeca pećinu obilaze u pratnji roditelja. U slučaju organzovanih posjeta djece (ekskurzija, izleta i slično) važi drugačiji cjenovnik po kome je cijena dječije karte 3€. 

Cjenovnik

Odrasli:     10,90€

Djeca do 5 godina:     1€

Djeca od 5 do 15 godina:     6,90€

Porodični paket (2+2 ili 2+3)*:     29,90€